Brněnská žebra
Příspěvky
Žebra v Zelené kočce za Solniční
19. 5. 2013
Zelená kočka na Solniční - místo je tu těžké sehnat i na rezervaci a bez rezervace téměř nemožné. Jejich žebra jsou však pro mne nejúžasnější. Kdykoliv si je dokážu živě přestavit, i když už to je minimálně rok, co jsem je naposledy měla.
Žebra v Holiday Restauraci v Komíně
19. 5. 2013
Žebra tu mají ve sladkopikantní marinádě a přijdou mi taková nemastná neslaná. Možná by to chtělo více pikantnosti. Jinak jsou samozřejmě měkkoučká úplně se rozplývají na jazyku a jsou to "krátká žebra".
Žebra v Pegasu na Jiráskově
19. 5. 2013
I v nenápadné zapadlé pivnici na Jiráskově dělají výborná žebra, dá se vybrat z medových nebo ostrých - po zkušenosti s oběma, musím říct, že lepší jsou ostrá. Jsou to "krátká žebra".
Žebra v pivovarské restauraci u Richarda v Žebětíně
19. 5. 2013
Žebírka jsou uzená, jak jsem již psala a ještě k tomu jsou pečená na medu. Určitě také ležela v nějaké marinádě jelikož na jejich povrchu je nějaké koření. Někdy jsou mastnější, jindy ne. Každopádně vždy je na nich dostatek masa a jsou to ty "dlouhé žebra". Člověk k nim dostane nějaké ty kozí rohy, cibulky a okurky a samozřejmě rozpečený chleba.
Žebra v restauraci Přístav u Vodů
19. 5. 2013
K žebrům byla barbecue omáčka a menší obloha, chutnaly příjemně pálivě. Trošku mi vadilo, že byly samá kost a tu a tam se dal najít nebezpečný odřezek kosti.